Huidverbetering

Iedere huid is anders

Om doelgericht te kunnen behandelen voeren we iedere keer een huidanalyse uit, waarbij uw huidconditie in kaart wordt gebracht. Dit is de eerste stap naar huidverbetering! Aan de hand daarvan wordt er een gepersonaliseerde behandeling uitgekozen die rekening houdt met jouw behoefte, zodat je kunt genieten van een vakkundige aanpak.

Achteraf krijg je een gepersonaliseerd huidadvies om je huid thuis in optimale conditie te houden.

SKIN 30                                                                       € 29,95

Veel resultaat op korte tijd: gedurende 30 min wordt je huid behandeld naar wat ze op dat moment het meest nodig heeft. Ideaal voor mensen met een drukke agenda of voor tussentijdse behandeling.

 

SKIN 60 COMFORT BEHANDELING                      € 59,00

Een huidverbeterende behandeling aangepast aan de behoefte van jouw huid. Na een grondige huidanalyse wordt het ideale huidprogramma voor jou gekozen. Dubbele reiniging – facemapping – exfoliatie – extracties - special therapie* (massage) - booster met masker - dagverzorging.

SKIN 90 FULL COMFORT BEHANDELING            € 65,00

Comfort behandeling met een extra special therapie* (massage) of een extra contour masker.

 

CLEAR START JEUGD                                                € 39,95

Korte zuiverende behandeling afgestemd op jonge onzuivere huiden.


Wil je nog betere resultaten?

Kies dan voor een huidkuur van 6 tot 8 weken lang. Je geniet elke week of elke twee weken van een andere intense gelaatsverzorging op maat. Dit combineer je met de nodige producten voor thuis en onze tips voor een gezonde voeding en levenswijze.

Het resultaat is de beste versie van jezelf. Geen camouflage maar een opvallend gezondere huid die echt straalt, goed aanvoelt en perfect in balans is. Ben jij er klaar voor? Boek nu je kuur en ervaar zelf het resultaat: een stralende huid binnen 2 maanden.

*special therapie: facelifting massage, bindweefsel massage, cupping, quasha blade, jaderoller, dermaplaning.